Cel mai mare dar al vietii este sanatatea

Consultatii personale : De luni pana vineri intre orele 8-20
  Contact : 00(40) 745 421 274
limba maghiara

Vindecarea cancerului

Un centru Israelian de cercetare a cancerului utilizează un nou aparat endoscopic numit  Cellvizio”, care transmite imagini live a celulelor pre-maligne,celulelor care devin canceroase in tesuturi,si permit biopsii in zonele suspecte si greu de accesat.Această tehnologie se bazează pe un microscop, care este atașat la capătul unui endoscop din  fibră optică putând  fi astfel  inserat în orice mediu  gastroscopic, colonoscopic,biliar sau pancreatic.

Ancheta nu dureză  mai mult de 5-10 minute, și, în același timp, în timpul  examinării endoscopice de rutină, microscopul oferă imagini de înaltă rezoluţie a celulelor  de dimensiuni moleculare Aplicarea acestei tehnici nu provoacă daune celulelor sănătoase  și are efecte secundare foarte minime și foarte rare. Avantajul special al acestei metode de utilizare se datorează posibilităţii de acces în locuri foarte greu sau imposibil de accesat al altor aparate care efectuează disecări patologice standard cum ar fi un chist sau o îngustare a căilor biliare din pancreas. Mai mult decât atât,are  capacitatea de a axamina ţesuturile la scară microscopică,de a arăta imagini in timp real,permite biopsii de piese de ţesut suspecte cum ar fi navigarea in esofagul Barrett.
Microscopia endoscopică (care este efectuată în plus față de efectuarea altor diagnostice de rutină)asigur  excelență in  detectare și diagnosticare. La sfârsitul endoscopiei  rezultatele finale apar imediat. Cu toate acestea, este important să se sublinieze faptul că diagnosticul final se va efectua  numai după colectarea  rezultatelor  testelor de rutină deoarece mikroscopia se face in plus faţă de acastea şi nu in locul lor

Facebook