Cel mai mare dar al vietii este sanatatea

Consultatii personale : De luni pana vineri intre orele 8-20
  Contact : 00(40) 745 421 274
limba maghiara

Sterilitate

Tratamente de fertilitate în Israel

Rata de fertilitate din Israel este cu 75% mai mare decât media celor mai dezvoltate 42 de ţări din lume. Acest lucru se datorează faptului că familia şi maternitatea reprezintă fundamente esenţiale în tradiţia şi cultura din Israel. Principiile culturale ale ţării promovează noţiunile de fertilitate şi procreaţie.

Pasiunea pentru copii, împreună cu inovaţiile medicale şi cele mai avansate servicii ART (tehnologii de reproducere asistate) au contribuit la o rata foarte ridicată de tratamente de fertilitate de succes în ţară. Israelul are cele mai multe centre de fertilitate pe cap de locuitor; sistemul medical din ţară constituie un partener în actualizarea naşterilor şi se depun toate eforturile pentru ca visele cuplurilor de a avea copii să devină realitate.

Cu o rată de fertilitate peste media globala, recunoaştere internaţională pentru rezultate remarcabile privind tratamentele de fertilitate şi costuri de procedura oneste şi juste, Israelul a devenit destinaţia preferată pentru nenumărate cupluri care încearcă să găsească o soluţie pentru problemele lor de fertilitate.


Procedurile

Israelul este un deschizător de drumuri în ceea ce priveşte fertilitatea asistată medical şi natural, iar clinicile recunoscute din ţară încearcă să vă fie alături în această călătorie spre maternitate. Procedurile care pot fi realizate în astfel de situaţii includ:

• FIV – Fertilizarea In Vitro este procesul prin care ovulele sunt fertilizate de spermatozoid, în afara corpului. În Israel sunt efectuate cele mai multe proceduri de Fertilizare In Vitro (FIV) pe cap de locuitor din întreaga lume. Astăzi, aproximativ 5% din naşterile din Israel reprezintă urmarea unei proceduri FIV, comparativ cu 1% din Anglia.

• IUI – Inseminarea intrauterina este un proces prin care spermatozoizii sunt poziţionaţi în uterul femeii pentru a obţine fertilizarea. Spermatozoizii sunt injectaţi direct în uterul femeii pentru a scurta calea până la ovule şi pentru a facilita procesul de fertilizare.

• Spălarea spermei – este un proces prin care spermatozoizii individuali sunt separaţi de lichidul seminal. Spermatozoizii astfel obţinuţi sunt utilizaţi în procedurile FIV şi IUI.

• ICSI – Injecţia intracitoplasmatică cu sperma este un proces de Fertilizare In Vitro prin care un singur spermatozoid este injectat direct într-un ovul. Aceasta procedura este efectuată în special în cazurile în care numărul de spermatozoizi este mic. Totuşi, o clinica israeliană a fost prima care a reuşit inseminarea, cu toate că nici un spermatozoid nu a fost eliberat prin celulele spermatice colectate din testicul în timpul biopsiei.

• IMSI – Injecţia intracitoplasmatică de sperma selectata morfologic este un proces ICSI în timpul căruia se acordă o atenţie deosebită calităţii spermatozoidului injectat in ovul.

• PGD or PIGD – Diagnosticul genetic preimplantare este o procedura realizata pe embrioni înainte de implantare, uneori chiar pe oocite, înainte de fertilizare.

• Inversarea vasectomiei este o procedură chirurgicală efectuată pe aparatul reproducător bărbătesc.

• Transferul citoplasmatic este o tehnică de fertilizare prin care citoplasma din ovulul donatorului este injectată in ovulul cu mitocondria compromisa. Ovulul este fertilizat de spermatozoid şi, in general, este poziţionat în uterul femeii care a furnizat ovulul recipient şi ADN-ul nuclear.

De asemenea, în Israel sunt asistaţi părinţii cu boli ereditare, pentru a naşte copii sănătoşi, fără a le transmite respectivele boli.

Tratamente în Israel

Ştim că sarcina se bazează întotdeauna pe probabilitate. Cuplurile care încearcă să aibă copii la 20 de ani au în jur de 25% şanse de a procrea în orice moment al lunii, iar cuplurile care au atins vârsta de 30 de ani, au în jur de 15% şanse pe lună. În cazul în care sarcina nu apare într-un an sau doi ani, probabil şansa lunară de sarcină este mai mică de 5% şi sunt recomandate testele medicale.

Centrele medicale israeliene execută o gamă largă de consultaţii privind coeficientul de fertilitate al femeilor şi bărbaţilor, tratamente şi operaţii chirurgicale. Acest lucru este combinat cu excelenţa ştiinţifica aplicata în dezvoltarea tehnicilor, cum ar fi tehnica cu laser pentru creşterea ratei de succes a procedurii de Fertilizare In Vitro.

A alege tratamentele de fertilitate din Israel înseamnă a beneficia de cele mai eficiente, profesionale şi productive tratamente, la cele mai competitive preţuri din lume. Credem că maternitatea ar trebui experimentată de oricine, indiferent de mijloacele financiare. Tratamentele de fertilitate sunt mult mai eficiente din punct de vedere al costurile comparativ cu cele mai multe tari, inclusiv Europa si Statele Unite ale Americii, iar tratamentele FIV din Israel sunt cu 68%-70% mai accesibile din punct de vedere al preţurilor fata de SUA.

Dezvoltarea unor tehnologii superioare de reproducere in Israel, combinata cu respectul faţă de darul vieţii şi beneficiile simple, profesionale si eficiente din punct de vedere al costurilor, fac din Israel destinaţia preferată pentru tratamentele de fertilitate.

Facebook