Cel mai mare dar al vietii este sanatatea

Consultatii personale : De luni pana vineri intre orele 8-20
  Contact : 00(40) 745 421 274
limba maghiara

Ortopedie

Ortopedia din Israel

Ortopedia este o ramură a medicinei clinice care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul tulburărilor și deformărilor aparatului locomotor (tendoane, ligamente, mușchi, articulații, oase), care pot fi defecte congenitale, handicap de dezvoltare, efecte ale bolilor și rănilor.

Spitalul Chaim Sheba oferă un centru de ortopedie modern, tratament la domiciliu, conservator și chirurgical, efectueaza 115 tipuri de proceduri chirurgicale, care ofera pacientilor posibilitatea de a duce o viață deplină.

Boli ortopedice

modificări patologice ale sistemului musculo-scheletic pot fi primare (congenitală) și secundare (dobândite ca urmare a unui prejudiciului sau a unei boli).

Tulburări congenitale ale sistemului musculo-scheletice:

 • boli ale centurii pelvine (displazia de sold);
 • probleme ale coloanei vertebrale (torticolis, scolioză);
 • deformare a extremităților inferioare (picior stramb, răsucire la nivelul membrelor sau lungime nealiniată);
 • boli ale articulațiilor umerilor; solduri
 • probleme ortopedice din cauza bolilor cerebrale paralizie și alte servicii ale sistemului nervos și muscular.

Multe dintre aceste boli necesită o corecție complexă și prelungită. Dificultatea constă și în faptul că pacienții sunt copii care cresc si se dezvolta prematur. Din acest motiv, această linie este alocată la ortopedie pediatrică.

In plus, de multe ori tratamentul congenital al bolilor ortopedice este efectuată chirurgical. O importanță deosebită o reprezintă nivelul ridicat de profesionalism si experienta a chirurgilor, echipamentele tehnice moderne , a instituțiilor medicale. Toate acestea vi le oferă una dintre cele mai mari centre medicale din Israel Chaim Sheba.

Boli ortopedice secundare, care sunt cauzate de leziuni sau alte patologii, includ:

 • artrita (umăr, șold, genunchi);;
 • modificări degenerative ale sistemului musculo-scheletic;
 • deteriorarea aparatelor ligamentare.

Cele mai frecvente boli ortopedice , care sunt tratate in clinici israelienesunt urmatoarele:

 • osteoporoză;
 • dureri de spate;
 • deformări ale piciorului;
 • lordoză;
 • scolioză;
 • artrita;
 • picioare plate;
 • artroza;
 • cifoză;
 • patologia meniscuri a genunchiului;
 • reumatism;
 • hernie de disc ;
 • Spondilita anchilozantă;
 • hemartroza;

Diagnosticare ortopedie din Israel

Centrul Chaim Sheba oferă cele mai moderne aparate de diagnosticare.

Pentru rezultatele principale in diagnosticarea bolii pacientul este invitat la următorul set de cercetare de bază:

 1. Radiografie pentru evalua starea și structura sistemului musculo-scheletic
 2. Imagistica prin rezonanta magnetica – metoda cea mai subtilă in diagnosticarea de boli ale sistemului musculo-scheletic. Studii de conduită ale coloanei vertebrale, articulațiilor (umăr, șold, genunchi, etc), mușchi, țesutul muscular, ligamentele si tendoanele.
 3. tomografie computerizată care determină starea oaselor, cartilajelor, suprafetelor articulare, identifica patologia sinoviala.
 4. diagnosticul artroscopic care implica introducerea unui tub subtire cu un sistem video optic in articulatie printr-un tesut moale puncție de pana la 0,5 cm lungime. Acesta vă permite să vedeți în interiorul articulației.
 5. Densitometrie produce o evaluare cantitativă a masei osoase. Se aplica pentru diagnosticul osteoporozei.
 6. puncție în comun – o luare de lichid sinovial pentru analiză. Atunci când axista tumori ale sistemului musculo-scheletic se va efectua biopsie
 7. Diagnosticul de laborator.
 8. Examinarea fizică și consultarea cu un pediatrist.

Tratamentul de ortopedie in clinica Chaim Sheba

Ortopedie din Israel utilizează metode high-tech de tratament, permițând a fii salvațe abilitățile motorii la pacienții cu leziuni permite, mobilitatea normala a membrelor si coloanei vertebrale.

Alegerea metodei de tratament in ortopedie se face in functie de mai multi factori. Multe boli ale sistemului musculo – scheletic sunt tratate cu succes in faza ambulatorie, fara a recurge la o intervenție chirurgicală.sau chirurgi orthopedici de la clinica Chaim Sheba prefera abordare minim invaziva. deoarece permite scurtarea perioadei de spitalizare și de reabilitare, pentru a evita complicațiile după o intervenție chirurgicală pentru a reduce riscul pierderii de sânge.

Metode de tratament și reabilitare a ortopedie din Israel:

 1. Tratamentul conservator: terapie medicamentoasă (medicamente medicație ultima generatie), blocade, intraarticulară. Precum și fizioterapie, , terapie fizica si tehnici speciale etc.
 2. Tratamentul chirurgical.

Principalele direcții în tratamentul ortopedie din Israel:

 1. chirurgia artroscopică este utilizata în scopuri terapeutice și de diagnostic. Pus în aplicare cu ajutorul unei camera micriscopice speciale în interiorul îmbinării, acțiunile medicului sunt afișate pe monitor

Este o intervenție chirurgicală mai puțin traumaticași se efectuează pentru tratamentul leziunilor intra-articulare, mai rar – pentru a monitoriza eficacitatea tratamentului. Efectueaza interventii pe glezna, genunchi, umăr, cot, incheietura mainii.

 1. chirurgia coloanei vertebrale implica efectele radicale ale tratamentului bolilor coloanei vertebrale degenerative si leziuni, sunt folosite abordari minim invaziva si clasice.S-a efectuat cu succes implantarea de discuri și vertebre. Domeniile aplicarii speciale în ortopedie din Israel sunt dobândite in neurochirurgia micro-invaziva, si chirurgiea cu laser. Cea mai frecventă cauză de tratament a cetățenilor străini în clinica israeliană este o intervenți chirurgicală pentru a elimina hernia de disc.
 2. patologie osoasă este o tendință în ortopedia din Israel , care include oncologia,ortopedia ortopedia tulburarilor osoase metabolice.
 3. Artrologia include prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor articulațiilor (inflamatorii și degenerative). Procesul de vindecare practic implică utilizarea unor proceduri conservatoare pe baza ambulatorie.
 4. Podiatria are ca scop tratamentul defectelor piciorului dobandite si congenitale.
 5. Chirurgia osoasa ofera tratament sin reabilitare bolilor osoase: cancer, patologii degenerative și profesionale, consecințele rănilor.
 6. Stomatologia protetica restabilește poziția funcțională, integritatea și geometria corectă a aparatelor dentare-maxilare. Ca parte a acestei tendințe – ortopedia maxilo si corectarea anomaliilo.
 7. Ortopedia traumatologica a inclus elemente de neurologie si chirurgie. Scopul său – de a restabili mobilitatea normală, pierduta ca urmare a unor leziuni ale ligamentelor si oaselor, tendoane și articulații, mușchi și nervi.
 8. Ortopedia pediatrică tratează tulburări congenitale ale aparatului locomotor al copilului. Aceasta implică utilizarea terapiei conservatoare si chirurgicale.
 9. Ortopedia trateaza leziunile sportive specifice ale sistemului musculo-scheletic, obținut in cursul exercitarii sportului profesionist.
 10. Protetica este o arie vasta in ortopedia din Israel . Aplică metode de înlocuire a obiectelor sistemului musculo – scheletic, permițându – le să lucreze. Acest lucru se poate aplica protezelor dentare, atele,  transfer de tendon.

Este important să se înțeleagă că rezultatul tuturor măsurilor luate anterior,se datoreaza calității perioadei de reabilitare. Reabilitarea ortopedica este oferita prin noi,de unul dintre cel mai dezvoltat și de succes centru in domeniul medicinii, din Israel .Am atins acest nivel prin arsenalul de metode care includ fizioterapia, aquatherapy(terapia cu apa), diferitele tipuri de masaj, exerciții terapeutice, pregătire fizică terapeutică, balneoterapie, o varietate de echipamente de fitness și așa mai departe.

Clinica Chaim Sheba a restabilit cu success prin artroplastie pacienti cu handicap cum ar fi dupa amputarea membrelor sau in cazul de boli cronice(artroze, atrofie musculară, artrită reumatoidă,boli ale coloanei vertebrale).

Facebook