Cel mai mare dar al vietii este sanatatea

Consultatii personale : De luni pana vineri intre orele 8-20
  Contact : 00(40) 745 421 274
limba maghiara

Pași de urmat

Daca aveți o problemă medicală și vă gandiți la un tratament în străinătate, noi vă putem ajuta, urmărind pașii de mai jos.

Pasul 1. Pregătirea

Va rugăm să ne contactați prin telefon sau prin formularul nostru de contact. Cererea va fi transferată imediat unui consultant medical pentru o primă evaluare. Apoi, veți fi repartizat unui asistent medical personal, care vă va coordona prin întregul proces de diagnosticare, tratament și călătorie cât și prin pașii care vor urma.
Vă rugăm să fiți cât mai explicit când completați formularul nostru și să ne oferiți cît mai multe informații posibile: Ce diagnostic ați primit și ce tratament presupune acesta?

  • Întregul istoric medical, incluzând toate testele relevante și recomandările.
  • Includeți toate cererile speciale sau preferințele de tratament, cât și orice altă informație care să ne ajute să vă evaluăm cazul.
  • Vă rugăm să menționați toate preferințele în legatură cu destinația, călătoria sau serviciile dorite. Includeți și restricțiile de buget, dacă este cazul.

Asistentul dvs. medical personal vă vă contacta în scurt timp pentru a vă confirma primirea tuturor documentelor medicale necesare și a acestui formular. Împreună, vom începe faza de analizare a dosarului pentru a întelege cât mai bine nevoile medicale, de călătorie și a celorlalte preferințe.

Pasul 2. Planul dvs. medical personalizat și planificarea tratamentului

Vom efectua toate cercetările medicale necesare și vă vom oferi informațiile și recomandările de care aveți nevoie pentru a lua o decizie și anume alegerea corectă a instituției medicale internaționale și a specialiștilor.  Practicam în condiții de siguranță turismul medical începând cu diagnosticarea și testarea. Evaluările și cercetările din această etapă vor asigura găsirea celui mai potrivit tratament în cele mai bune condiții. Mai jos puteți vizualiza pașii pe care îi facem pentru a vă construi planul medical.

  • Examinarea dosarului medical (incluzând toate testele și rezultatele).
  • Stabilirea preferințelor personale.
  • Evaluarea medicală și diagnosticul stării dvs. prin consultarea consiliului nostru de specialiști (dacă este necesar).
  • Planul medical personal va conține recomandările noastre inclusiv toate opțiunile relevante si cotațiile de preț. Acest proces poate dura cateva ore sau zile, în funcție de urgența situației medicale a pacientului.

Odata cu alegerea spitalului și a destinației, asistentul dvs. medical personal va face toate aranjamentele în ceea ce privește costurile călătoriei, vă va coordona tratamentul (coordonarea consultațiilor, a testărilor și a spitalizării cât și programarea procedurilor chirurgicale și de refacere) și va face toate pregătirile necesare acestei călătorii. În același timp, asistentul medical personal va asigura și rezerva pentru dvs. și însoțitori: camere de hotel, vize, transport și orice aveți nevoie pentru o ședere cât mai ușoară și mai confortabilă cu putință.

Pasul 3. Perioada tratamentului de recuperare și urmărire

La sosire, veți fi întâmpinat la aeroport și condus la spital de către asistentul dvs medical personal, care vă va escorta și coordona în timpul sejurului. Acesta se va asigura ca ajungeți în siguranță și va va interna. De asemenea, va avea grija de toate nevoile pe care le veți avea, cum ar fi transportul și alte proceduri financiare și de ședere. Pentru a asigura linistea și succesul tratamentului, asistentul medical personal vă va fi alături la toate examinările și consultațiile, inclusiv la operație.

Va furniza, de asemenea, servicii de traducere, astfel încât să puteți comunica usor cu doctorul dvs. și personalul medical al spitalului. De la internare până la recuperare, în cazurile de incertitudine sau dacă aveți nevoie de o a doua opinie, consiliul nostru medical vă va oferi sfaturi medicale și se va asigura ca sunteți ingrijit corespunzator.
Imediat ce doctorul este complet mulțumit de starea dvs. și vă externați, veți incepe procesul de recuperare. Odata ce v-ați întors acasă, asistentul dvs. medical personal va pastra legătura atâta timp cât este necesar pentru a vă ajuta cu oricare cerințe viitoare, inclusiv apelurile către medicul dvs. din străinatate.