Cel mai mare dar al vietii este sanatatea

Consultatii personale : De luni pana vineri intre orele 8-20
  Contact : 00(40) 745 421 274
limba maghiara

Ginger

Cel mai bun condiment împotriva cancer

Cercetătorii au descoperit că există un condiment care are capacitatea de a micșora tumorile. Mai mult decât atât, acesta este mai eficient decât multe medicamente administrate pacienților cu cancer.

Consumat în doze mici, adaugat în preparate culinare și în băuturi, proprietățile terapeutice ale ghimbirului depășesc cu mult invențiile farmaceutice.

Micșorează tumorile canceroase

Potrivit unui studiu realizat pe șoareci la Universitatea de Stat din Georgia, extractul de ghimbir reduce mărimea tumorii de prostată cu 56%. Mai mult decât atât, cercetătorii au ajuns la concluzia că datorită antioxidanților care se găsesc în ghimbir, acest aliment poate fi mai eficient decât medicamentele luate pentru a stopa cancerul.

Cercetătorii spun că tratamentul anticancer nu numai că nu reduce tumorile canceroase, ci le mărește, făcându-le mult mai agresive și ucigând pacienții mult mai repede.

Oamenii de știință de la Beth Israel Deaconess Medical Center din Boston sunt de părere că în loc să-i vindece pe oamenii bolnavi de diferite tipuri de cancer, medicamentele mai mult i-a condamnat pe aceștia la moarte.

În timp ce medicii se ocupă cu indicarea tratamentului medicamentos adecvat fiecărui pacient bolnav, puțini sunt cei care se gândesc că ajutorul împotriva acestor afecțiuni grave poate să vină chiar din natură.

Indicat în peste 100 de boli

Spre deosebire de medicamentele anticancer, ghimbirul nu prezintă niciun efect secundar, fiind folosit de numeroase culturi, de secole. În loc de a mări tumorile, extractul de ghimbir micșorează celulele canceroase din prostată. În plus, cercetătorii a peste 17 studii au ajuns la concluzii similare cu privire la beneficiile pe care ghimbirul le are asupra cancerului. Mai mult decât atât, s-a demonstrat că acest condiment are un impact pozitiv în peste 100 de afecțiuni.

Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *