Cel mai mare dar al vietii este sanatatea

Consultatii personale : De luni pana vineri intre orele 8-20
  Contact : 00(40) 745 421 274
limba maghiara

Depresszíó

Accidentare vasculară cerebrală – Stroke

O companie care se ocupă de tratamentul accidentului vascular cerebral strânge 7 mil. de dolari. Compania a dezvoltat un tratament pentru accident vascular cerebral hemoragic, și alte tipuri de sângerare.
Pam Bio, absolvent al NGT3, bazat în Nazareth, a strâns 7 mil.de  dolari de la un investitor privat. Compania, care a dezvoltat un tratament pentru accident vascular cerebral hemoragic și alte tipuri de sângerare, a fost fondată de antreprenorul Prof. Adb.Higazi, șeful Diviziei de Laborator și Departamentul de Biochimie clinică la Spitalul Hadassah din Ierusalim și soția sa Dr. Nuha Higazi, un doctor în neurologie, cu sprijinul Hadasit Și Compania de transfer al Spitalelor Universitare Hadassah. De la înființarea sa în august NGT3 a investit în companie/afacere 3 milionea de dolari.

Higazi spune că societatea s-a dezvoltat în două etape ”prima noastră descoperire se învârte în jurul faptului că, după ce se produc lezuni ale creierului, fie din cauza unui accident vascular cerebral sau rană la cap, are loc un proces de extindere a rănii inițiale, exact ca și în cazul în care celulele creierului se semnalizează una pe alta să moară. Ceea ce are loc de fapt este că, conținutul celulelor deversate și materialele din celule, destinate să permită comunicarea între celulele lor, sunt de asemenea, deversate și atașate la celulele sănătoase, pe care le provoacă la supra-stimulă. ”Am descoperit că o parte a acestei activități depinde de un agent activator numit TPA. În cazul în care se produc leziuni ale creierului la șoareci prin inginerie genetică, nu pentru a produce TPA, aceasta rămâne mai mică, mai limitată în comparație cu șoarecii a căror leziuni au fost produse și au fost tratați cu TPA.
Dar nu este TPA o formă de tratament a accidentului vascular cerebral?
Da, acest agent este administrat pentru a preveni coagularea în caz de accident vascular cerebral ischemic și este, într-adevăr, eficient.Cu toate acestea, de asemenea face posibilă expansiunea leziunii creierului.
În caz de accident vascular cerebral ischemic, TPA face mai mult bine decât rău. Cu toate acestea, în caz de accident cerebral hemoragic, mai degrabă decât un accident vascular cerebral cauzat de blocarea vaselor de sânge sau în cazul unui traumatism cranian, TPA este inutil. În laboratoarele noastre, am dezvoltat un mutant, TPA inactiv care poate concura împotriva îmbolnăvirii. Pe aceasta se bazează tratamentul nostru.
Ca atare, TPA previne formarea cheagurilor de sânge ale creierului. ”La 3-4 ani de la primul nostru brevet de inverție, am venit cu al doilea brevet. În cazul în care TPA provoacă cheaguri de sânge, care este motivul pentru care este utilizat în accidentele vasculare cerebrale ischemice, un antidot TPA, cum ar fi cel pe care l-am dezvoltat, poate ajuta la prevenirea sângerării în tot corpul. Nu este în prezent nici un tratament pentru sângerare. Medicamentele care îmbunătățesc coagularea precum Novo Nordisk au riscul de a facilita cheaguri de sânge în locuri nedorite precum creierul sau plămânii. Produsul nostru nu provoacă cheaguri de sânge apărute spontan dar previne TPA să dizolve cheaguri de sânge create de organism selectiv, în locații dorite.
Cum ai ajuns să fondezi o companie cu soția ta? În timpul fondării companiei, am lucrat împreună în Hadassah da am avut întotdeauna discuții lungi și argumente despre munca la domiciliu. Când ne-am întâlnit, ea era studentă la inginerie de construcți dar a schimbat acest profil pe științele vieții. Poate aceasta s-a întâmplat pentru că ea a fost expusă la munca mea. Abd și Nuha continuă să lucreze împreună în Pam Bio. Compania se va concentra în primul rând pe indiciile unui tratament pentru accident vascular cerebral hemoragic. Aceasta este o decizie curajoasă, din moment ce au fost multe medicamente în acest domeniu și au dat greș și nici în prezent nu există un tratament. Produlul este de așteptat să intre în studiile clinice în 2019.
Investitorul companiei Pam Bio este investitor privat experimentat Pharma, dar a ales să rămână anonim. Pe lângă companiile de capital, el deține de asemeea o facilitate de dezvoltare de medicamente.
Pam Bio CEO Amos Ofer spune: ” Proiectele Pharma sunt diverse, lungi și cotisitoare și trecerea de la un produs la scare de laborator la un produs pentru studiile clinice este complex și plin de obstacole. Unindu-ne forțele cu investitorul, ne va da nouă posibiliatea de a trece la stadiul următor în cel mai bun mosd posibil. Nu mai este o astfel de persoană în Israel.”
NGT CEO Zohar Gendle remarcă: ” Să strângi o astfel de sumă este o realizare semnificativă pentru o nouă companie farmaceutică, cu trei ani înainte de primele sale studii clinice. Această strângere de fonduri dovedește capacitatea NGT3 de a produce rapid o valoare ridicată pentru companiile medicale noi.
Via Blobes

Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *